Sinds haar studie aan de Robert Schumann Hochschule heeft ze veel ervaring opgedaan in het begeleiden van zangers. In 2014 kwam ze terecht in de liedklas van Hans Eijsackers en ontdekte  de wereld van de liedkunst. Zo was ze onder meer deelnemer van de Udo Reinemann Internationale masterclasses in Brussel in het seizoen 2015-2016 waar ze lessen volgde bij o.a. Anne Sofie von Otter, Joseph Breinl en Julius Drake. Ook nam ze deel aan de Schubert Masterclasses 2015 in de Doelen door Hans Eijsackers en Henk Neven, en de Internationale Liedmasterclass in Zeist in mei 2019. 

Samen met de Italiaanse mezzo-sopraan Eva Marti won ze twee keer een derde prijs tijdens het Schmolz und Bickenbach kamermuziekconcours in Düsseldorf en gaf ze onlangs een liedrecital in het Steigenbergerparkhotel in Düsseldorf ter ere van de 200e geboortedag van Clara Schumann. 

Momenteel werkt ze samen met de Nederlandse bariton Tiemo Wang. Op het programma staan werken van Williams, Chausson en Duparc. Onlangs verzorgden ze een livestream in het Concertgemaal i.s.m. het Nationaal Instrumentenfonds. Momenteel werken ze aan een programma met werken van Williams, Mussorgsky, Duparc en Chausson. 

 

 

 

in concert.jpg