top of page
IMG_20220303_121124_HDR.jpg

Aanmelden

Vanaf Augustus 2022 start ik met de lespraktijk in Apeldoorn. U kunt zich nu al inschrijven via onderstaand formulier in en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact op!

Bedankt voor uw aanmelding!

Piano coaching

In mijn studio aan huis in Apeldoorn begeleid ik kinderen, volwassenen, beginners, gevorderden en professionals met veel enthousiasme in het pianospelen. Het maakt niet uit of je nog geen noot kan lezen of alle beginselen nog moet leren! Het uitgangspunt van mijn lessen is het plezier en de passie voor muziek overbrengen op een manier die bij jou past! Tijdens mijn lessen maak ik gebruik van verschillende lesmethodes waaronder Hal Leonard en Adventures en gebruik ik verschillende voorwerpen om de basistechniek van het pianospelen te oefenen. Daarnaast ben ik in mijn lessen met name gericht op het klassieke pianorepertoire.

Ook organiseer ik een keer in het halfjaar een informele voorspeelavond met een thema. Zo krijgen leerlingen de kans te ervaren hoe het is om voor publiek te spelen.

Lesdagen & Tarieven

De lessen worden gegeven in mijn studio in Apeldoorn vlakbij het Loo waar een prachtige Blüthner vleugel staat. Voor leerlingen die met de auto komen is er voldoende gratis parkeergelegenheid. Er kan gekozen worden voor een les wekelijks van 30 minuten, 60 minuten of één keer in de twee weken van 45 minuten. 

Les van 30 minuten €27,-

Les van 45 minuten (een keer per twee weken) €42,-

Les van van 60 minuten €50,-

Proefles

Een proefles nemen? Volg een les van 30 minuten (€10,-) en ontdek de rijkdom van de piano. Bij jonge kinderen wordt er spelenderwijs een eerste liedje geleerd. Bij volwassenen worden de wensen en het doel van de lessen vastgesteld.

WhatsApp Image 2020-09-22 at 12.20.09.jpeg

©  2020 by Martje van Damme, photo's by Wouter Tuinhof

Referenties

"Ik heb inmiddels al meer dan 4 jaar pianoles van Martje. Martje is echt een ongelofelijk fijne docent om te hebben en ik ga ook altijd met plezier naar de les toe. Zelfs toen zij ergens anders les ging geven ben ik daar mee naartoe gegaan omdat ik geen les van iemand anders wilde. Martje is heel lief en in de les hangt er ook altijd een fijne sfeer en is het gezellig. Je leert bij Martje goed en met je gevoel pianospelen omdat zij dat zelf ook heel mooi kan en dat goed weet te vertalen naar haar leerlingen. Ze is ook geduldig wat ik heel fijn vind, als je soms een week minder tijd hebt gehad om te oefenen vind ze dat helemaal niet erg. De communicatie is ook goed, Martje laat altijd op tijd weten als er bijvoorbeeld een les niet door gaat en ze is makkelijk te bereiken als er iets is. Ik zou zeker aanraden om pianoles bij Martje te nemen, daar krijg je geen spijt van!"

(Amelie W. 16 jaar)

"Ik ben een leerling op leeftijd met interesse in het hardcore klassieke repertoire. Ik heb twee jaar les gehad en moet zeggen: Martje is een geweldige docent. Vriendelijk doch beslist heeft ze me de afgelopen jaren vooruit geholpen.  Wat ik zo leuk vond is dat ze ook leerde HOE je nu een moeilijk nieuw stuk aanpakt. 

Eerst de blauwdruk in de vingers krijgen en niet meteen muziek willen maken. Niet telkens op hetzelfde punt starten bij het oefenen. Maar wel meteen de grote muzikale lijn in de gaten houden. Verder hadden we ook altijd PLEZIER!

Kortom, Apeldoorn, wees blij dat jullie haar mogen verwelkomen. Amsterdam kan haar eigenlijk niet missen."

(Boto van der M. volwassene)

bottom of page